Magazin > VIP
65 ogledov

Se je igralcu zmešalo?

Shia LaBeouf
1/4
Reuters
Kot kaže, čudaškega vedenja igralca Shie LaBeoufa še ni konec. Zvezdnik se je namreč sinoči po rdeči preprogi sprehodil s papirnato vrečko na glavi.

Shia LaBeouf se zadnje mesece obnaša skrajno bizarno. Potem ko je z glavo udaril gosta bara in po tem, ko se je v soboto v Berlinu skoraj stepel z oboževalci, ker so se le hoteli fotografirati z njim, je včeraj spet dokazal, da ni čisto pri pravi.

Potem ko je popoldne predčasno zapustil tiskovno konferenco o predstavitvi novega filma Nymphomaniac na berlinskem filmskem festivalu, kjer je govoril o sardinah, se je zvečer na rdeči preprogi pojavil s papirnato vrečko na glavi. Vanjo je izrezal dve luknji, nanjo pa napisal "I Am Not Famous Anymore" (Nisem več slaven, op. p.).

Na rdeči preprogi je bil sicer oblečen v eleganten smoking, a na popoldanski konferenci še zdaleč ni bil tako urejen, saj se je pred novinarji pojavil v pošvedranih in umazanih oblačilih. Zdaj vse zanima, ali je njegovo obnašanje le del neke premišljene igre ali pa se mu je preprosto odpeljalo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.