Se je Mirela v šovu Parovi zaljubila?

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Začela s plesom, nadaljevala s strastnimi poljubi …
Oglej si celoten članek

Mirela Lapanović je še pred odhodom v šov Parovi za Žurnal24 povedala, da bo svojemu zaročencu Andreju ostala zvesta in da tokrat ne bomo videli nič 'akcije', da ne bo niti poljubov, je zagotavljala 41-letnica. "V šovu te razmerje samo vleče na dno …" je takrat povedala Mirela.

Po malo več kot mesecu dni v šovu je Mirela osvojila marsikaterega moškega v srbski vili. Zelo se je zbližala z Nikolo Lakićem, s katerim je na eni od zabav zaplesala umazani ples in ga v spodnjicah masirala, zbližala se je tudi z Nikolo Strahinjićem, zdaj pa je svoje lovke ovila okoli Gorana Kaleba, ki je v vilo prišel pred kratkim.

Z Goranom se je že poljubljala, zdaj pa spet. Goran je eden novejših sotekmovalcev, ki je Mirelo očitno zelo očaral, saj mu je že večkrat povedala, da se ji zdi super moški in da jo njegov karakter zelo privlači.

Zdi se, da se na vsaki zabavi tako sprosti, da ji hormoni ponorijo in čuti potrebo po bližini moškega. Andrej je sicer pred kratkim zapisal, da Mirelo podpira in ji stoji ob strani.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 13:07 5. Maj 2017.

    marela pijana, piiiiiiiiiiiiii.......prodana....!!!

  • 12:30 5. Maj 2017.

    A so tudi tvoje želje, ker si jih tako živo opisal ?

  • 09:52 5. Maj 2017.

    To je to,pravi ded,ki te zgrabi in stisne k sebi da ga začutiš,skratka akcija,to je potrebovala...samo tak naprej

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.