Magazin > VIP
215 ogledov

Se je Mirela v šovu Parovi zaljubila?

Mirela Lapanović, Goran Kaleb, Parovi Youtube
Začela s plesom, nadaljevala s strastnimi poljubi …

Mirela Lapanović je še pred odhodom v šov Parovi za Žurnal24 povedala, da bo svojemu zaročencu Andreju ostala zvesta in da tokrat ne bomo videli nič 'akcije', da ne bo niti poljubov, je zagotavljala 41-letnica. "V šovu te razmerje samo vleče na dno …" je takrat povedala Mirela.

Po malo več kot mesecu dni v šovu je Mirela osvojila marsikaterega moškega v srbski vili. Zelo se je zbližala z Nikolo Lakićem, s katerim je na eni od zabav zaplesala umazani ples in ga v spodnjicah masirala, zbližala se je tudi z Nikolo Strahinjićem, zdaj pa je svoje lovke ovila okoli Gorana Kaleba, ki je v vilo prišel pred kratkim.

Z Goranom se je že poljubljala, zdaj pa spet. Goran je eden novejših sotekmovalcev, ki je Mirelo očitno zelo očaral, saj mu je že večkrat povedala, da se ji zdi super moški in da jo njegov karakter zelo privlači.

Zdi se, da se na vsaki zabavi tako sprosti, da ji hormoni ponorijo in čuti potrebo po bližini moškega. Andrej je sicer pred kratkim zapisal, da Mirelo podpira in ji stoji ob strani.

 
Komentarjev 4
  • patron 13:07 05.maj 2017.

    marela pijana, piiiiiiiiiiiiii.......prodana....!!!

  • kapibara 12:30 05.maj 2017.

    A so tudi tvoje želje, ker si jih tako živo opisal ?

  • romy 09:52 05.maj 2017.

    To je to,pravi ded,ki te zgrabi in stisne k sebi da ga začutiš,skratka akcija,to je potrebovala...samo tak naprej