Magazin > VIP
186 ogledov

Andrej ji izpoveduje ljubezen, Mirela pa spet visi na ustnicah drugega

mirela Žurnal24 main
Mirela se poljubom v hiši očitno ne more upreti.

Andrej je svoji zaročenki Mireli Lapanović takoj po klicu v vilo šova Parovi na njen Facebook napisal ljubezensko sporočilce, Mirela pa se očitno ne more upreti, da ne bi poljubila katerega od sotekmovalcev. Pisali smo že, da je Mirela poljubljala Nikolo Strahinjića, zdaj pa je poljubila tudi Nikolo Lakića - nogometaša, s katerim je pred dnevi uprizorila umazani ples.

Andrej nam je povedal, da šov spremlja zelo malo, saj zaradi službe in obveznosti, ki jih ima, nima časa. Glede na njegovo sporočilce, ki ga je napisal Mireli, se zdi, da ni opazil, kaj se dogaja v hiši.

"Mirela, še vedno se v živo spominjam tistega večera, ko sva se prvič poljubila. Nič ni slajšega od tvojih ustnic, ki so tako nežne kot pomladni cvet. Spominjam se noči, ko si mi priznala, da me ljubiš. Nič ni lepšega in bolj iskrenega od tvoje ljubezni, ki greje moje srce. Vedno bom nosil v sebi tisto noč, ko sem resnično zaživel in spoznal smisel mojega življenja. Če bi bila zdaj ob meni, bi te objel in povedal, kako te ljubim. Rad bi ti zaupal svoje najglobje misli, se skril v tvoje naročje in pozabil na vse. Ti si mi prinesla žarke veselja v moj svet, ti me naučila ljubiti in za to ti bom večno hvaležen. Ob tebi sem spoznal pravo ljubezen, začutil sem utrip srca, ki bije samo zate. Mirela moja, vedno si v mojih mislih, v mojem srcu, ki te ljubi in želi za vedno. Samo tvoj Andrej," je zapisal Andrej.

 

Komentarjev 7
  • patron 16:35 20.april 2017.

    i tako je Lapko Laharnarić je vrlo ponosan na svoju kraljicu.....

  • kapibara 16:09 20.april 2017.

    In ona se je, kobajagi, "pogovorila" z otrociBogi otroci, ki majo take starše !!

  • Majazmaja 15:02 20.april 2017.

    Mirela se k. celi Jugi na očeh ... To, da Andreja preimenujemo v vatusi govedo, je žalitev za govedo.