Se je podelala na Deppovo posteljo? Tako je Amber razložila iztrebke!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V sodni dvorani je beseda tekla tudi o "kakcih".
Oglej si celoten članek

Amber Heard je morala pred sodnikom razložiti, čigavi so bili iztrebki v postelji njenega nekdanjega moža Johnnyja Deppa, ki jo toži zaradi obrekovanja. Igralec pravi, da so mu njena namigovanja v odprtem pismu, da jo je zlorabljal, uničila kariero.

Amber je zavrnila obtožbe, da se je po sporu olajšala na soprogove rjuhe. "Ne. Kot prvo, to se mi ne zdi smešno. Takrat nisem bila pri volji za šale. Moje življenje je razpadalo. Na svoj 30. rojstni dan sem bila napadena. Ni bil ravno vesel čas in ne zdi se mi smešno, pika. Nagnusno je," je pričala igralka in okrivila svojo psičko. "Boo je, ko je bila še mladiček, pojedla Johnnyjevo 'travo'. Od takrat ima težave s črevesjem," je razložila.

Na sojenju je pretekli teden pričala tudi Deppova nekdanja ljubimka. O Deppu ni našla lepih besed.

Video Ta zvezdnica javno govori o tem, zakaj je na strani Johnnyja Deppa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.