Magazin > VIP
16721 ogledov

Bodo pričevanja teh žensk zabila zadnji žebelj v krsto Deppove kariere?

johnny depp Profimedia
Pričanja teh žensk mu niso v prid.

Proces Depp vs. Heard se nadaljuje. Spregovorila je igralčeva nekdanja ljubimka Ellen Barkin, katere pričanje so posneli že leta 2019. Barkinova in Depp sta se spoznala leta 1998 med snemanjem filma Strah in groza v Las Vegasu in se povezala tudi zasebno. Igralka je povedala, da je bil Deep pogosto pijan, tako zasebno kot na delu, njegovo vedenje do nje zasebno pa je označila za ljubosumno. Menda je želel imeti nad njo nadzor in jo ves čas zasliševal, kam gre, s kom in kaj počne. Povedala je tudi, da je ob nekem dogodku čez hotelsko sobo zabrisal vinsko steklenico, a da se okoliščin ne spomni več. 

Da je bil Depp v njunem razmerju nagle jeze, odstoten, ljubosumen in paranoičen je v svoji knjigi zapisala tudi igralka Jennifer Gray, ki je bila z njim zaročena v osemdesetih. Dekleta so omenile tudi Deppovo uživanje alkohola, marihuane in celo kokaina. 

V četrtek pa je pričala tudi igralčeva nekdanja agentka Tracey Jacobs, ki jo je po treh desetletjih sodelovanja odpustil leta 2016. "Postal je največja zvezda na svetu, a ga je bilo zaradi njegovega neprofesionalnega obnašanja zadnjih deset let težko zastopati," je med drugim povedala Jacobsova. Menda je neprestano zamujal na snemanja, zato mu je večkrat svetovala, da mora prenehati z vedenjem, ki mu samo škodi.

Dan prej, v sredo, pa je pred sodiščem spregovorila mlajša sestra Amber Heard, Whitney Henriquez, ki je povedala, da je igralec enkrat udaril tudi njo in sestro, ko jo je branila.

Bo Depp zaradi pričanja teh žensk na sodišču pogorel?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice