Magazin > VIP
10739 ogledov

To žensko je Amber Heard na sodišču prestrelila z očmi

Shannon Curry Profimedia
Pričala je psihologinja in razkrila, da ima Amber Heard dve osebnostni motnji.

Psihologinja Shannon Curry, ki jo je najela odvetniška ekipa, ki zastopa Johnnyja Deppa, ki zaradi obrekovanja toži svojo nekdanjo ženo Amber Heard, je povedala, da je pri igralki diagnosticirala dve osebnostni motnji - mejno osebnostno motnjo in histrionično osebnostno motnjo, zavrnila pa je igralkino trditev, da je zaradi nasilja, ki naj bi ga utrpela v zakonu z Deppom, zbolela za posttravmatsko motnjo. 

Za osebe s histrionično osebnostno motnjo je med drugim značilna velika potreba po pozornosti, prevelika obsedenost z zunanjim videzom, večno iskanje potrditev, nihanje v razpoloženju, prevelika občutljivost na kritike, prenagljene odločitve ... Osebe z mejno osebnostno motnjo pa trpijo zaradi velikega strahu pred zapuščanjem. Zanje so značilni tudi nestabilni, impulzivni medosebni odnosi, ki nihajo med idealiziranjem in popolnim razvrednotenjem, pogosto grozijo s samomorom ali pa jih res razjedajo samomorilske misli. Tudi te osebe težko nadzorujejo jezo.

Curry pravi, da se je z igralko sestala dvakrat in jo testirala z različnimi testi, pregledala pa je tudi Amberino zdravstveno dokumentacijo in poslušala zvočne posnetke. Po besedah Curryjeve je Amber nagnjena k čustveni nestabilnosti in napadom jeze, ki se lahko prelevijo v nasilje. 

Deppovi odvetniki upajo, da bo pričanje psihiatrinje poroto prepričalo, da Depp govori resnico, ko pravi, da je bil on žrtev nasilja in da Amber nikoli ni udaril. 

amber heard | Avtor: Profimedia Profimedia
Med sojenjem so igralkini zagovorniki predstavili več posnetkov, na katerih Depp, ponavadi pod vplivom opojnih snovi, preklinja in razbija. Pričal pa je tudi policist, ki pravi, da je bil po sporu v stanovanju slavnega para. Spominja se, da je Amber jokala, na njenem obrazu pa ni videl nikakršnih poškodb.

Depp je že pričal, Amber pa naj bi se na vroči stol usedla v prihodnjih dneh. 

 

Komentarjev 1
  • radovednica 08:05 28.april 2022.

    Dajmo, lezbični babji ravs, da bo malo akcije. Kure zmešane, a za enega klošarja, ki je res v realnosti "le pirat" se kregate? Lepo prosim!?