Magazin > VIP
15976 ogledov

Zato Johnny Depp med sojenjem ni niti enkrat pogledal bivše žene

johnny depp Profimedia
Ne, ne peče ga vest.

Po enotedenskem odmoru sta se v ponedeljek na sodišču spet srečala Johnny Depp in Amber Heard. Depp je že povedal svojo plat zgodbe, sedaj je na vrsti igralka, s katero Deppovi odvetniki ne delajo v rokavicah.

Camille Vasquez jo je med drugim vprašala: "Gospod Depp vas na sodišču ni niti enkrat pogledal, a ne?" Heard ji je pritrdila. "Vi ste njega pogledali večkrat, kajne?" jo je nato vprašala igralčeva odvetnica in po Amberinem pritrdilnem odgovoru dodala: "Točno veste, zakaj vas gospod Depp ni pogledal, kajne? Obljubil vam je, da nikoli več ne boste videli njegovih oči. Je res?" 

Heard je odgovorila, da se ne spomni točnih besed svojega nekdanjega moža, nakar je odvetnica poroti zavrtela posnetek iz leta 2016. Med snidenjem je Johnny dejal: "Nikoli več se nama ni treba videti. Nikoli več ne boš videla mojih oči."

Snidenje je organizirala Amber, ki je takrat že zaprosila za prepoved približevanja. Igralkin nekdanji manager je na sodišču povedal, da je njegova stranka upala, da se bosta s soprogom spet zbližala. Heard je njegove besede zavrnila. "Želela sem zmanjšati sovraštvo med nama," je razložila.

Po tem, ko je porota slišala enega od zadnjih pogovorov nekdanjih zakoncev, je Vasquez pripomnila, da je Depp držal obljubo, nakar je Amber odgovorila: "Kolikor je meni znano, me ne more pogledati."

"Noče vas pogledati," je na to odvrnila odvetnica. "Ne more," je vztrajala Amber in tako namignila, da Johnnyja peče vest.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.