Magazin > VIP
42527 ogledov

Amber Heard trdi, da je Depp vanjo potisnil prste in jo pregledal

amber heard
1/4
Profimedia
Sedaj govori Amber Heard.

Sodnica in porotniki so do sedaj poslušali priče, ki so jih pripeljali zagovorniki igralca Johnnyja Deppa, ki zaradi obrekovanja toži nekdanjo ženo Amber Heard, sedaj pa je na vrsti nasprotna stran. Na "vroči stol" je sedla Heard in povedala svojo plat zgodbe, ki je mnogo bolj šokantna od Deppove. 

Heard je med drugim povedala, da jo je Depp v prikolici, ki jo je pred tem razbil, napadel, ji s telesa strgal obleko, zgrabil za dojke, odstranil spodnje perilo in "pregledal telesne odprtine". "Rekel je, da išče svoje droge, svoj kokain ... Vame je potisnil prste in jih zavrtel," je dejala igralka. Depp se je tej izjavi nasmehnil, piše New York Post.

Njeno pričanje je bilo jasno in prepričljivo. Navedla je več primerov zlorabe, za katere ima priče. Med drugim je razkrila, da se je Deppova takrat 14-letna hčerka Lily očetovega obnašanja pod vplivom opojnih snovi tako prestrašila, da je doživela napad panike in je s Heard v helikopterju zapustila Deppov zasebni otok.

amber heard | Avtor: Profimedia Profimedia
Heard se spominja, kako jo je Depp vrgel ob steno hiške in jo prijel za vrat. "Držal me je in rekel, da bi me lahko ubil. Da sem sramota in da mu je ob meni slabo." Zvezdnica ga ni zapustila, ker se je zaljubila v celo družino. Depp jo je na začetku zveze obsipaval z ljubeznijo in dragimi darili ter ji govoril, da mu je rešila življenje. Že po nekaj tednih naj bi ji dejal, da se želi poročiti. 

amber heard | Avtor: Profimedia Profimedia
Igralka nikoli ne bo pozabila dneva, ko jo je Depp prvič udaril. "Udarec mi je spremenil življenje." Sedela sta na kavču, na mizici je stala skodelica s kokainom, ko je Amber Deppa povprašala po tetovaži "Winona Forever". Bila je prepričana, da gre za šalo, saj za njegovo romanco z Winono Ryder ni vedela. Bila je premlada, da bi se spominjala te velike ljubezni. Takrat jo je udaril. "Smejala sem se. Nisem vedela, kaj naj naredim. Pomislila sem, da je to šala ... Verjela sem, da se bo tudi on začel smejati." A se ni. "Se ti zdi smešno, psica?" naj bi ji nato zabrusil in jo še enkrat udaril, in to tako močno, da je izgubila ravnotežje. 

Depp nekdanje žene med pričanjem ni niti enkrat pogledal. Sojenje se nadaljuje.

 

Komentarjev 8
  • moon 19:40 07.maj 2022.

    Pa take đoni je res prava baraba, sam spi, sploh na dopustu in razbija svojo lastnino 🤣🤣 100 slik o tem... Niti ene slike pa ni k bi kazale posledice, kako jo je vsak dan nahlobu 🤣🤣

  • moon 19:37 07.maj 2022.

    Ful je talentirana, joče brez solz 🤣🤣 pol bo pa dala v javnost, da ji žleze ne delajo in ne more solz proizvajat 😂😂

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 16:53 05.maj 2022.

    Ha ha ha Amber, ravno oskarja ne boš dobila ampak za dramo delat na sodišču si pa dobra.