Magazin > VIP
58765 ogledov

Johnny Depp ženo posilil s steklenico: "Nisem vedela, ali je razbita"

amber heard
1/11
Profimedia
Amber Heard trdi, da jo je Johnny Depp fizično in spolno zlorabil.

Proces Depp vs. Heard se nadaljuje. Sedaj priča zvezdnica, ki ima v rokavu celo vrsto grozljivih pripetljajev, ki naj bi se zgodili v njenem kratkem zakonu z Johnnyjem Deppom.

Lepotica je spregovorila o incidentu, ki se je zgodil leta 2015 v Avstraliji. Depp je bil po njenih besedah zadrogiran in ljubosumen na Eddieja Redmayna, s katerim je Heard snemala film. Med prepirom se je igralka obregnila ob Deppove težave z alkoholom. Depp ji je pred nos pomolil steklenico, ki jo je vrgla na tla, kar ga je tako ujezilo, da jo je udaril in ji na obraz prislonil razbito steklenico ter zagrozil, da jo bo porezal.

Depp je pričal, da je tiste noči Amber vanj zalučala steklenico vodke in poškodovala njegov prst.

"Spominjam se, da me je bilo na smrt strah. Nisem se mogla premakniti. Nisem se mogla umakniti," je dejala zvezdnica, ki tudi trdi, da ji je Depp tiste noči s telesa strgal spalno srajco in kričal, da jo sovraži in da mu je uničila življenje. Ko jo je prijel za vrat, ga je pogledala, a moža ni več prepoznala. "Ne vidim ga. Ni bil on. Črno je bilo. Še nikoli me ni bilo tako strah," je v solzah opisala dogajanje tistega večera in dodala, da jo je Depp nato vrgel na pult, nakar je na sramni kosti začutila pritisk. Najprej je mislila, da jo udarja z roko, nato pa je videla, da je igralec vanjo potisnil steklenico. "Nisem vedela, ali je bila steklenica, ki je bila v meni, razbita. Nisem čutila bolečine. Nič nisem čutila. Pogledala sem okoli sebe in videla razbito steklo," je še povedala. Odvetnici to ni bilo dovolj in jo je povprašala po dodatnih podrobnostih. Heard je bilo vidno neprijetno. "Ne morem verjeti, da moram to narediti ... Johnny je vame večkrat potisnil steklenico," je še izjavila in dodala, da je nato krvavela iz nožnice. Odvetnica se ji je za vprašanje opravičila. 

Depp Heard zaradi obrekovanja toži za 50 milijonov dolarjev, saj naj bi mu z lažmi uničila kariero. Heard se je na njegovo tožbo odzvala s protitožbo. Ona od njega zahteva 100 milijonov. 

 

 

 

Komentarjev 8
  • moon 22:48 07.maj 2022.

    Kopira iz filma gone girl 🤣🤣

  • tjasa6 20:00 07.maj 2022.

    Strinjam se z zgornjim komentarjem od "arabo001". To kar ste navedli v naslovnici ni dokazano, vi pa pisete kot da je dejstvo. To je le obsodba njegove bivse zene,ki po mnenju 95% ljudi,ki spremljamo zgodbo, ni resnicna. Zavajate ljudi brez ...prikaži več prave podlage in dokazov in to je sramotno.

  • 5fe65aabf7f15bf520c5139c81a82b8f81214b83 20:59 06.maj 2022.

    hvala. laznivi pisun (verjetno kaka hardcore feministka) se navaja, da je pricala v solzah. sem gledal pricanje in se je 20 minut trudila in spakovala, a ni ene solze skup sptavla. jaka igralka...