Se je sanjski moški s tem posnetkom popolnoma osmešil!?

Foto: Prtscr
Foto: Prtscr
Blaž Kričej Režek je objavil posnetek, ki je marsikoga pustil odprtih ust.
Oglej si celoten članek

Letošnji sanjski moški Blaž Kričej Režek je z nedavno objavljenim posnetkom na TikToku poskrbel za nemalo začudenja. Čeprav se v oddaji trudi biti nadvse prijazen, vljuden in všečen, mu je ta posnetek najverjetneje ves trud, ki ga je v to vložil, hipoma izničil. Res je, da so številni komentatorji do sedaj že izrazili pomisleke, ali Blaž ustreza merilom sanjskega moškega, o tem je spregovorila tudi lanskoletna udeleženka tega šova, Laura Beranič, ki je pred časom za zurnal24.si med drugim povedala: "Kot prvo bi želela povedati, da je bil naš sanjski moški boljši v sami komunikaciji. Blaž je morda malo premlad. Gregor je pač bolj dec."

Blaž je v videu, o katerem sedaj govori Slovenija, na plišastem medvedku, ki naj bi predstavljal ljubimko, prikazal, kako ga je treba nazivati z "gospod" in ga nežno podrgnil po gobčku, kar je spominjalo na spolno prakso, kjer se eden od ljubimcev podredi drugemu.

Video žal ni več na voljo ...

@rezekblaz Žal mi je za vse k ste tole vidl 🧸 #fifthshadesofgrey #rezekblaz ♬ original sound - Elizabeth Proffitt
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.