Magazin > VIP
25577 ogledov

Se je sanjski moški s tem posnetkom popolnoma osmešil!?

sanjski moški Prtscr
Blaž Kričej Režek je objavil posnetek, ki je marsikoga pustil odprtih ust.

Letošnji sanjski moški Blaž Kričej Režek je z nedavno objavljenim posnetkom na TikToku poskrbel za nemalo začudenja. Čeprav se v oddaji trudi biti nadvse prijazen, vljuden in všečen, mu je ta posnetek najverjetneje ves trud, ki ga je v to vložil, hipoma izničil. Res je, da so številni komentatorji do sedaj že izrazili pomisleke, ali Blaž ustreza merilom sanjskega moškega, o tem je spregovorila tudi lanskoletna udeleženka tega šova, Laura Beranič, ki je pred časom za zurnal24.si med drugim povedala: "Kot prvo bi želela povedati, da je bil naš sanjski moški boljši v sami komunikaciji. Blaž je morda malo premlad. Gregor je pač bolj dec."

Blaž je v videu, o katerem sedaj govori Slovenija, na plišastem medvedku, ki naj bi predstavljal ljubimko, prikazal, kako ga je treba nazivati z "gospod" in ga nežno podrgnil po gobčku, kar je spominjalo na spolno prakso, kjer se eden od ljubimcev podredi drugemu.

Video žal ni več na voljo ...

@rezekblaz Žal mi je za vse k ste tole vidl 🧸 #fifthshadesofgrey #rezekblaz ♬ original sound - Elizabeth Proffitt

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.