Se je Zvezdana odpovedala Blagnetovi in Salome?

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Kaj se dogaja z igralko, da je morala vskočiti Golavškova?
Oglej si celoten članek

Zvezdana Mlakar, Helena Blagne, Salome in Urška Vučak Markež že nekaj mesecev blestijo v predstavi Menopavza. V štirih mesecih je za njimi že več kot 100 predstav, kar je absoluten rekord, ki se ne zgodi z vsako predstavo, nam je zaupala Mlakarjeva. Zakaj se je torej iz projekta delno umaknila, glede na to, da je na odru vztrajala celo po hudi poškodbi roke? 

Zvezdana Mlakar Jok, bolečine, slabost: Zvezdana Mlakar imela nesrečo

"Ne gre za zamenjavo, pač pa alternacijo pri nekaterih predstavah v bodoče. Glede na to, da imam tudi drugo delo, mi enostavno ne znese, zato je vskočila Damjana Golavšek. Ostale igralke imajo namreč več ali manj le to predstavo, jaz pa še kaj drugega," je razkrila Mlakarjeva in povedala, da z vsemi tremi, Salome, Blagnetovo in Markeževo zelo lepo sodeluje: "Izven priprav in predstav se sicer ne družimo, saj igramo skoraj vsak dan, zato smo zelo veliko skupaj. To je zelo intenziven čas za druženje in če se ne bi razumele, bi zelo težko sodelovale, oziroma bi bilo to nemogoče."

Magazin Helena Blagne v opravi za skoraj 20 tisočakov

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.