Se ločuje eden od najlepših parov?

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Brazilski in francoski mediji pišejo, da se končuje zakon Monice Bellucci in Vincenta Cassela.
Oglej si celoten članek

Brazilski časnik Globo in francoski Closer sta se razpisala o tem, da je zakona med Monico Bellucci in Vincentom Casselom konec, da je le še vprašanje, kdaj bosta vložila ločitvene papirje. Eden od najlepših zvezdniških parov je poročen 14 let, skupaj pa sta že od leta 1996. V času zakona sta se jima rodili hčerki Deva in Leonie, skupaj pa sta posnela kar devet filmov.

Kot še pišeta časnika, naj bi Monica s hčerkama že zapustila njihov novi dom v Riu de Janeiru, neimenovani viri pa trdijo, da je kovčke spakirala sredi noči. Kot še pišejo mediji, sta se zakonca že večkrat sprla na očeh javnosti, nazadnje na letališču pred nekaj tedni.

Kaj je razlog za konec dolgoletne zveze, ni znano, je pa Monica pred časom v nekem intervjuju priznala, da svojemu možu dopušča skoke čez plot in da imata odprto zvezo. Dodala je, da sta tudi dogovorjena, da živita vsak po svoje. Morda pa je to navsezadnje le prišlo med njiju?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:36 26. Avgust 2013.

    Res je,lepa je Monica,on ni lep....,je pa dober igralec.

  • 14:12 26. Avgust 2013.

    no Monika je res lepotička..ampak Vincent??? no saj ima karizmo in odličen igralec...ampak lep? no mogoče po merilih nekaterih ;)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.