Magazin > VIP
115 ogledov

Se ločuje eden od najlepših parov?

Monica Bellucci Vincent Cassel Reuters
Brazilski in francoski mediji pišejo, da se končuje zakon Monice Bellucci in Vincenta Cassela.

Brazilski časnik Globo in francoski Closer sta se razpisala o tem, da je zakona med Monico Bellucci in Vincentom Casselom konec, da je le še vprašanje, kdaj bosta vložila ločitvene papirje. Eden od najlepših zvezdniških parov je poročen 14 let, skupaj pa sta že od leta 1996. V času zakona sta se jima rodili hčerki Deva in Leonie, skupaj pa sta posnela kar devet filmov.

Kot še pišeta časnika, naj bi Monica s hčerkama že zapustila njihov novi dom v Riu de Janeiru, neimenovani viri pa trdijo, da je kovčke spakirala sredi noči. Kot še pišejo mediji, sta se zakonca že večkrat sprla na očeh javnosti, nazadnje na letališču pred nekaj tedni.

Kaj je razlog za konec dolgoletne zveze, ni znano, je pa Monica pred časom v nekem intervjuju priznala, da svojemu možu dopušča skoke čez plot in da imata odprto zvezo. Dodala je, da sta tudi dogovorjena, da živita vsak po svoje. Morda pa je to navsezadnje le prišlo med njiju?

Komentarjev 2
  • vrtnica 14:36 26.avgust 2013.

    Res je,lepa je Monica,on ni lep....,je pa dober igralec.

  • Avatar mike1968
    mike1968 14:12 26.avgust 2013.

    no Monika je res lepotička..ampak Vincent??? no saj ima karizmo in odličen igralec...ampak lep? no mogoče po merilih nekaterih ;)