Se Paula spet bori z bulimijo?

Foto: Flynet Paula Abdul Foto: Flynet Paula Abdul Foto: Flynet Paula Abdul Foto: Flynet Paula Abdul
152 centimetrov visoka Paula Abdul je shujšala na 42 kilogramov in njeni prijatelji so zaskrbljeni, da ima vnovič težave z bulimijo.
Oglej si celoten članek

Drobna sodnica v oddaji The X Factor je v zadnjem času izgubila precej kilogramov, kar pa povzroča skrbi njenim prijateljem, ki se bojijo, da ima spet težave z motnjami prehranjevanja. "Zelo smo zaskrbljeni za Paulo in upamo, da se bo lahko izvlekla iz tega," je povedal neimenovani vir. "Njena lica so trenutno vdrta in njene noge so tanke kot palčke. Bilo bi grozno, če bi vnovič zašla na stare tire le zaradi novega šova."

Paula, ki v višino meri 152 centimetrov, se je leta borila z motnjami prehranjevanja in se leta 1994, ko se je njena teža nevarno znižala na zgolj 39 kilogramov, tudi zdravila na kliniki za bulimijo. "Ko sem se nekega dne zagledala v ogledalu, sem ugotovila, da potrebujem strokovno pomoč," je takrat povedala zvezdnica in pojasnila: "Bila sem kot okostnjak. Lahko sem videla, kako mi kosti štrlijo skozi kožo. Moje noge so bile kot zobotrebci."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.