Magazin > VIP
12 ogledov

Se Paula spet bori z bulimijo?

Paula Abdul
1/4
Flynet
152 centimetrov visoka Paula Abdul je shujšala na 42 kilogramov in njeni prijatelji so zaskrbljeni, da ima vnovič težave z bulimijo.

Drobna sodnica v oddaji The X Factor je v zadnjem času izgubila precej kilogramov, kar pa povzroča skrbi njenim prijateljem, ki se bojijo, da ima spet težave z motnjami prehranjevanja. "Zelo smo zaskrbljeni za Paulo in upamo, da se bo lahko izvlekla iz tega," je povedal neimenovani vir. "Njena lica so trenutno vdrta in njene noge so tanke kot palčke. Bilo bi grozno, če bi vnovič zašla na stare tire le zaradi novega šova."

Paula, ki v višino meri 152 centimetrov, se je leta borila z motnjami prehranjevanja in se leta 1994, ko se je njena teža nevarno znižala na zgolj 39 kilogramov, tudi zdravila na kliniki za bulimijo. "Ko sem se nekega dne zagledala v ogledalu, sem ugotovila, da potrebujem strokovno pomoč," je takrat povedala zvezdnica in pojasnila: "Bila sem kot okostnjak. Lahko sem videla, kako mi kosti štrlijo skozi kožo. Moje noge so bile kot zobotrebci."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.