Še šest dni za prijavo na sanjsko poroko

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pohitite, časa za prijavo na Žurnalovo sanjsko poroko v Postojnski jami imate samo še šest dni. Ne zamudite enkratne priložnosti in morda bomo prav vam skupaj s profesionalci in sponzorji organizirali nepozabno poroko ter vas poslali na sanjsko poročno potovanje.
Oglej si celoten članek

Če tudi vi razmišljate o sanjski poroki, popolni obleki, posebni lokaciji in vsem, kar je potrebno za nepozabni poročni dan, potem nam zaupajte in se prijavite na naše nagradno tekmovanje Žurnalova sanjska poroka v Postojnski jami, ki bo 8. septembra 2012. Vaše prijave sprejemamo do torka, 28. februarja, do 8. ure zjutraj.

Ne pozabite na pravilnik

Pred prijavo ne pozabite prebrati pravilnika nagradnega tekmovanja (kliknite tukaj), v katerem boste izvedeli vse informacije o nagradah, pomembnih datumih, obveznostih, morebitnih doplačilih in o plačilu akontacije dohodnine, ter za kaj morate pred poroko poskrbeti sami.

Prijavite se

Na Žurnalovo sanjsko poroko v Postojnski jami se prijavite tukaj. Pogoj za popolno prijavo je, da izpolnite vsa polja v prijavnici in nas prepričate, zakaj naj izberemo prav vas. Prosimo vas, da prijavi prilepite vsaj dve skupni fotografiji. Nepopolnih prijav žal ne bomo upoštevali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.