Magazin > Lepota & telo
29 ogledov

Še šest dni za prijavo na sanjsko poroko

mladoporočenca Shutterstock
Pohitite, časa za prijavo na Žurnalovo sanjsko poroko v Postojnski jami imate samo še šest dni. Ne zamudite enkratne priložnosti in morda bomo prav vam skupaj s profesionalci in sponzorji organizirali nepozabno poroko ter vas poslali na sanjsko poročno potovanje.

Če tudi vi razmišljate o sanjski poroki, popolni obleki, posebni lokaciji in vsem, kar je potrebno za nepozabni poročni dan, potem nam zaupajte in se prijavite na naše nagradno tekmovanje Žurnalova sanjska poroka v Postojnski jami, ki bo 8. septembra 2012. Vaše prijave sprejemamo do torka, 28. februarja, do 8. ure zjutraj.

Ne pozabite na pravilnik

Pred prijavo ne pozabite prebrati pravilnika nagradnega tekmovanja (kliknite tukaj), v katerem boste izvedeli vse informacije o nagradah, pomembnih datumih, obveznostih, morebitnih doplačilih in o plačilu akontacije dohodnine, ter za kaj morate pred poroko poskrbeti sami.

Prijavite se

Na Žurnalovo sanjsko poroko v Postojnski jami se prijavite tukaj. Pogoj za popolno prijavo je, da izpolnite vsa polja v prijavnici in nas prepričate, zakaj naj izberemo prav vas. Prosimo vas, da prijavi prilepite vsaj dve skupni fotografiji. Nepopolnih prijav žal ne bomo upoštevali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.