Magazin > Lepota & telo
121 ogledov

Nepozaben poročni dan v Postojnski jami

poroka Postonjska jama
1/4
Arhiv Turizem Kras
Zmagovalni par bo usodni da dahnil v Postojnski jami, kjer bodo poskrbeli tudi za nepozaben poročni dan in romantično poročno noč.

Usodni da bo zmagovalni par dahnil v soboto, 8. septembra, v čudoviti koncertni dvorani Postojnske jame, kamor se bosta bodoča mladoporočenca skupaj s svati pripeljala z vlakcem. Poročni obred se bo začel predvidoma ob 16. uri, slavje pa se bo do zgodnjih jutranjih ur nadaljevalo v Jamskem dvorcu.

Izbran poročni meni

Jamski dvorec bo zmagovalnemu paru poleg organizacije večerje in pogrinjkov podaril poročno večerjo za 50 oseb, ki bo sestavljena iz hladne predjedi, tople predjedi, juhe, glavne jedi in poročne torte, poskrbeli pa bodo tudi za nočni prigrizek. Meni v vrednosti 80 evrov na osebo bo zmagovalni par izbral skupaj z organizatorjem večerje.

Poročna noč

Poskrbljeno pa bo tudi za nepozabno poročno noč. Ne dvomimo, da ta ne bo romantična, po želji pa bo nevesta lahko v izbrani sobi ali apartmaju prenočila tudi dan pred poroko – tako bo urejanje pričeske, ličenje in oblačenje manj stresno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.