Magazin > Lepota & telo
30 ogledov

Mladoporočenca bomo poslali na križarjenje

križarjenje
1/4
Kompas svetovna križarjenja
Zmagovalnemu paru nagradnega tekmovanja Žurnalova sanjska poroka v Postojnski jami bo Kompas svetovna križarjenja podaril poročno potovanje – nepozabno križarjenje po izbiri.

Udobna namestitev, obiskovanje čudovitih krajev, pestra kulinarična ponudba, zabava, aktivnosti za razvajanje telesa in duha in čudovita obalna mesta. Vse to na poročnem potovanju čaka zmagovalni par Žurnalove sanjske poroke v Postonjski jami. Mladoporočenca bomo poslali na križarjenje, ki si ga bosta izbrala sama.

Nepozabni kotički Evrope

Za vse, ki ljubijo Mediteran, italijanska Costa in MSC Cruises ponujata nepozabna križarjenja po Grčiji, Italiji, Azurni obali in Balearskih otokih. Romantično potepanje po obalnih mestih je zagotovljeno, pa tudi za razvajanje brbončic z mediteranskimi dobrotami bo poskrbljeno.

Sanjske destinacije

Najbolj sanjske destinacije poročnih križarjenj ponujajo ameriški Carnival Cruise Lines, ki s križarjenji po Karibskih otokih ponujajo plavanje v turkiznem morju in sprehode po neskončnih peščenih plažah. V sam vrh najbolj priljubljenih spadajo tudi križarjenja po Bahamih, Jamajki in Kajmanskih otokih, zanimivo je tudi odkrivanje lepot Mehike, Srednje Amerike in Deviških otokov, pa tudi naravne lepote Aljaske in Havajev nikogar ne pustijo ravnodušnega.

Komentarjev 1
  • trimix 00:11 18.februar 2012.

    a s Concordio? :-P