Se spomnite Alme iz Gostilne išče šefa? Takšna je danes!

Bi jo prepoznali?
Oglej si celoten članek

Nekdanje manekenke in komentatorke šova Gostilna išče šefa, Alme Kochavy, na ulici verjetno ne bi več prepoznali. Lepotica se je namreč znebila svojih dolgih temnih las in postala blondinka.

Kot je znano, je mamica dveh otrok skupaj s soprogom, ki prihaja iz Izraela, ustanovila enega največjih kulinaričnih podvigov pri nas – Odprto kuhno, ki se je iz Ljubljane sedaj razširila tudi v druge slovenske kraje. "Moža sem spoznala zelo mlada, zelo rada sva potovala po svetu in hrana je bila pomemben del vsakega potovanja, tako da sem se vanjo zaljubila že na samem začetku. In ko je mož prišel v Slovenijo, je odkril, da je Slovenija izjemno raznolika in pestra kulinarična dežela, da imamo veliko surovin in načinov priprave hrane, ki so bili zanj popolnoma novi. Veliko je divjih sestavin, ki jih je prvič pokusil, in pogrešal je ponudbo, ki bi bila zelo pestra, zbrana na enem mestu. On je vajen tega iz svojega rojstnega kraja, iz Tel Aviva, in nekako tako se je rodila Odprta kuhna, ko sva se o tem začela pogovarjati ...“ je Alma že pred časom razkrila za RTVS.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 18:58 20. Oktober 2022.

    Mene ne štejte, nisem ”vsi”, sem unikat!

  • 16:29 19. September 2019.

    He, he ko do one slike na instagramu link ne dela, pa postala iz črnolaske blondinka, sem samo prvo sliko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.