Magazin > VIP
17535 ogledov

Se spomnite Alme iz Gostilne išče šefa? Takšna je danes!

alma kochavy
Bi jo prepoznali?

Nekdanje manekenke in komentatorke šova Gostilna išče šefa, Alme Kochavy, na ulici verjetno ne bi več prepoznali. Lepotica se je namreč znebila svojih dolgih temnih las in postala blondinka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@odprtakuhna : “Blagovna znamka, ki je postala način življenja” 🗞 latest interview with the team in @marketingmagazin 💪🏼

A post shared by Alma Kochavy (@alma_kochavy) on

Kot je znano, je mamica dveh otrok skupaj s soprogom, ki prihaja iz Izraela, ustanovila enega največjih kulinaričnih podvigov pri nas – Odprto kuhno, ki se je iz Ljubljane sedaj razširila tudi v druge slovenske kraje. "Moža sem spoznala zelo mlada, zelo rada sva potovala po svetu in hrana je bila pomemben del vsakega potovanja, tako da sem se vanjo zaljubila že na samem začetku. In ko je mož prišel v Slovenijo, je odkril, da je Slovenija izjemno raznolika in pestra kulinarična dežela, da imamo veliko surovin in načinov priprave hrane, ki so bili zanj popolnoma novi. Veliko je divjih sestavin, ki jih je prvič pokusil, in pogrešal je ponudbo, ki bi bila zelo pestra, zbrana na enem mestu. On je vajen tega iz svojega rojstnega kraja, iz Tel Aviva, in nekako tako se je rodila Odprta kuhna, ko sva se o tem začela pogovarjati ...“ je Alma že pred časom razkrila za RTVS.

Komentarjev 4
  • Toma 18:58 20.oktober 2022.

    Mene ne štejte, nisem ”vsi”, sem unikat!

  • fiston 16:29 19.september 2019.

    He, he ko do one slike na instagramu link ne dela, pa postala iz črnolaske blondinka, sem samo prvo sliko videl pa pravim, dobro se je popravila, vsaka ji čast. Potem mi pa kapne, da je ona blond od onega Švabota Rusinja.