Sedanjega bi predstavila bivšemu

Foto: Žurnal24 Christina upa, da bosta Matthew in Jordan postala prijatelja. (Foto: Reuters)
Christina Aguilera, ki se je pred kratkim ločila, hoče, da bi se njen nekdanji mož in sedanji fant spoznala.
Oglej si celoten članek

Čeprav je še pred kratkim govorila, da je bila ločitev zanjo izjemno boleča, si je Christina Aguilera omislila novega ljubimca. To je Matthew Rutler, ki ga je spoznala na snemanju novega filma Burlesque, kjer je bil zaposlen kot asistent. Slednjega želi pevka predstaviti nekdanjemu možu Jordanu Bratmanu, s katerim ima dveletnega sina Maxa.

"Christina je prepričana, da bi lahko Matthew in Jordan postala dobra prijatelja, kar bi njej olajšalo položaj," je povedal pevkin prijatelj. Kljub temu pa tako pevkini kot Jordanovi prijatelji dvomijo v to, da si želi njen nekdanji mož spoznati Christininega novega ljubimca.

"Jordan se čuti ponižanega zaradi razpada zakona in govoric, ki so se pojavile po njuni ločitvi. Dvomim, da si bo želel spoznati Matthewa," je povedal neimenovani Jordanov prijatelj. Christinin bivši se kljub ločitvi ne želi izseliti iz njunega skupnega doma, pevkini prijatelji pa pravijo, da jo to spravlja v obup, saj morata biti večino časa pod isti streho.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.