Magazin > VIP
47 ogledov

Sedanjega bi predstavila bivšemu

Christina upa, da bosta Matthew in Jordan postala prijatelja. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Christina Aguilera, ki se je pred kratkim ločila, hoče, da bi se njen nekdanji mož in sedanji fant spoznala.

Čeprav je še pred kratkim govorila, da je bila ločitev zanjo izjemno boleča, si je Christina Aguilera omislila novega ljubimca. To je Matthew Rutler, ki ga je spoznala na snemanju novega filma Burlesque, kjer je bil zaposlen kot asistent. Slednjega želi pevka predstaviti nekdanjemu možu Jordanu Bratmanu, s katerim ima dveletnega sina Maxa.

"Christina je prepričana, da bi lahko Matthew in Jordan postala dobra prijatelja, kar bi njej olajšalo položaj," je povedal pevkin prijatelj. Kljub temu pa tako pevkini kot Jordanovi prijatelji dvomijo v to, da si želi njen nekdanji mož spoznati Christininega novega ljubimca.

"Jordan se čuti ponižanega zaradi razpada zakona in govoric, ki so se pojavile po njuni ločitvi. Dvomim, da si bo želel spoznati Matthewa," je povedal neimenovani Jordanov prijatelj. Christinin bivši se kljub ločitvi ne želi izseliti iz njunega skupnega doma, pevkini prijatelji pa pravijo, da jo to spravlja v obup, saj morata biti večino časa pod isti streho.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.