Šef Amazona ljubimki pošiljal vroča sporočilca

Foto: Profimedia
V ZDA so objavili vroča sporočila, ki jih je šef Amazona, Jeff Bezos, pošiljal televizijski voditeljici Lauren Sanchez.
Oglej si celoten članek

Šef Amazona, Jeff Bezos, se ločuje od žene MacKenzie, s katero je poročen od leta 1993.

54-letniku pa sive lase trenutno ne povzroča le ločitev in izguba denarja – njegovi ženi se menda nasmiha kar polovica premoženja, ki je ocenjeno na 140 milijard – ampak tudi članek, ki ga je objavil tabloid The National Enquirer. V njem pišejo, da milijarder ženo osem mesecev varal s televizijsko voditeljico Lauren Sanchez (49). Svojo ljubimko naj bi s 65 milijonov vrednim zasebnim letalom peljal na eksotične počitnice in ji pošiljal vroča sporočila in vroče selfieje.

Foto: Profimedia Lauren Sanchez

Med drugim naj bi ji napisal, da jo želi "vdihniti“, da bi jo rad povohal, da jo ljubi in da jo želi poljubiti. "To ti bom pokazal s svojim telesom, ustnicami in očmi. Kmalu,“ je napisal v enem sporočilu.

Ali bo prevarana žena moža res oskubila za polovico premoženja, še ni znano. Par je namreč pred poroko podpisal predporočno pogodbo, katere vsebina javnosti ni znana. Zakon v zvezni državi Washington, kjer živita, pa veleva, da mora biti premoženje v primeru ločitve razdeljeno na pol. Da se ločujeta, sta zakonca sporočila v izjavi za javnost. Pravita, da bosta ostala dobra prijatelja.  

Poročena je sicer tudi Lauren, in sicer s Patrickom Whitesellom.  Z Bezosom se je Lauren zbližala šele po tem, ko sta se z možem sklenila raziti, pišejo mediji.

Whitesell je znan filmski agent, ki med drugim skrbi za Matta Damona, Christiana Bala, Kevina Costnerja, Hugha Jackmana

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.