Magazin > VIP
2834 ogledov

Šef Amazona ljubimki pošiljal vroča sporočilca

Mackenzie Bezos, Jeff Bezos
V ZDA so objavili vroča sporočila, ki jih je šef Amazona, Jeff Bezos, pošiljal televizijski voditeljici Lauren Sanchez.

Šef Amazona, Jeff Bezos, se ločuje od žene MacKenzie, s katero je poročen od leta 1993.

54-letniku pa sive lase trenutno ne povzroča le ločitev in izguba denarja – njegovi ženi se menda nasmiha kar polovica premoženja, ki je ocenjeno na 140 milijard – ampak tudi članek, ki ga je objavil tabloid The National Enquirer. V njem pišejo, da milijarder ženo osem mesecev varal s televizijsko voditeljico Lauren Sanchez (49). Svojo ljubimko naj bi s 65 milijonov vrednim zasebnim letalom peljal na eksotične počitnice in ji pošiljal vroča sporočila in vroče selfieje.

Lauren Sanchez | Avtor: Profimedia Profimedia


Med drugim naj bi ji napisal, da jo želi "vdihniti“, da bi jo rad povohal, da jo ljubi in da jo želi poljubiti. "To ti bom pokazal s svojim telesom, ustnicami in očmi. Kmalu,“ je napisal v enem sporočilu.

Ali bo prevarana žena moža res oskubila za polovico premoženja, še ni znano. Par je namreč pred poroko podpisal predporočno pogodbo, katere vsebina javnosti ni znana. Zakon v zvezni državi Washington, kjer živita, pa veleva, da mora biti premoženje v primeru ločitve razdeljeno na pol. Da se ločujeta, sta zakonca sporočila v izjavi za javnost. Pravita, da bosta ostala dobra prijatelja.  

Poročena je sicer tudi Lauren, in sicer s Patrickom Whitesellom.  Z Bezosom se je Lauren zbližala šele po tem, ko sta se z možem sklenila raziti, pišejo mediji.

Whitesell je znan filmski agent, ki med drugim skrbi za Matta Damona, Christiana Bala, Kevina Costnerja, Hugha Jackmana

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.