Magazin > VIP
2782 ogledov

Šef Amazona ljubimki pošiljal vroča sporočilca

Mackenzie Bezos, Jeff Bezos Profimedia - Kondenz je posledica slabega prezračevanja.
V ZDA so objavili vroča sporočila, ki jih je šef Amazona, Jeff Bezos, pošiljal televizijski voditeljici Lauren Sanchez.

Šef Amazona, Jeff Bezos, se ločuje od žene MacKenzie, s katero je poročen od leta 1993.

54-letniku pa sive lase trenutno ne povzroča le ločitev in izguba denarja – njegovi ženi se menda nasmiha kar polovica premoženja, ki je ocenjeno na 140 milijard – ampak tudi članek, ki ga je objavil tabloid The National Enquirer. V njem pišejo, da milijarder ženo osem mesecev varal s televizijsko voditeljico Lauren Sanchez (49). Svojo ljubimko naj bi s 65 milijonov vrednim zasebnim letalom peljal na eksotične počitnice in ji pošiljal vroča sporočila in vroče selfieje.

Lauren Sanchez | Avtor: Profimedia - Kondenz je posledica slabega prezračevanja. Profimedia - Kondenz je posledica slabega prezračevanja.


Med drugim naj bi ji napisal, da jo želi "vdihniti“, da bi jo rad povohal, da jo ljubi in da jo želi poljubiti. "To ti bom pokazal s svojim telesom, ustnicami in očmi. Kmalu,“ je napisal v enem sporočilu.

Ali bo prevarana žena moža res oskubila za polovico premoženja, še ni znano. Par je namreč pred poroko podpisal predporočno pogodbo, katere vsebina javnosti ni znana. Zakon v zvezni državi Washington, kjer živita, pa veleva, da mora biti premoženje v primeru ločitve razdeljeno na pol. Da se ločujeta, sta zakonca sporočila v izjavi za javnost. Pravita, da bosta ostala dobra prijatelja.  

Poročena je sicer tudi Lauren, in sicer s Patrickom Whitesellom.  Z Bezosom se je Lauren zbližala šele po tem, ko sta se z možem sklenila raziti, pišejo mediji.

Whitesell je znan filmski agent, ki med drugim skrbi za Matta Damona, Christiana Bala, Kevina Costnerja, Hugha Jackmana

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.