Sek* v mestu: V novih epizodah bo manjkal lik, okoli katerega se je vse vrtelo

Foto: HBO
Foto: HBO
Ne le vroča Samantha, manjkal bo tudi ta kultni lik …
Oglej si celoten članek

Carrie, Miranda in Charlotte, liki kultne serije Seks v mestu, se letos vračajo na male zaslone. Kot je že znano, v kratkih serijh z desetimi deli, ki se bo imenovala And just like that … ne bo vroče Samanthe Jones, ki jo je igrala Kim Cattrall.

A ne le Sam, manjkal bo še en kultni lik, okoli katerega se je nekoč vse skupaj sploh vrtelo. Kot so sporočili ustvarjalci serije, v njej ne bo zaigral Chris North, ki je uprizoril Živino. Spomnimo, Živina je moški, ki ga je glavni lik v seriji, Carrie (Sarah Jessica Parker), ljubila vrsto let, se znjim pobotala in spet razšla in se na koncu poročila.

North je namreč preveč zaposlen z drugimi projekti, nastopa v seriji The Equalizer in snema dva filma, Brooklyn All American in Someday Sometime. Prav tako bomo v novih delih pogrešali lik Steva, Mirandinega soproga, ki ga je igral David Eigenberg.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.