Magazin > Film & Glasba & TV
392 ogledov

Sek* v mestu: V novih epizodah bo manjkal lik, okoli katerega se je vse vrtelo

seks v mestu HBO
Ne le vroča Samantha, manjkal bo tudi ta kultni lik …

Carrie, Miranda in Charlotte, liki kultne serije Seks v mestu, se letos vračajo na male zaslone. Kot je že znano, v kratkih serijh z desetimi deli, ki se bo imenovala And just like that … ne bo vroče Samanthe Jones, ki jo je igrala Kim Cattrall.

A ne le Sam, manjkal bo še en kultni lik, okoli katerega se je nekoč vse skupaj sploh vrtelo. Kot so sporočili ustvarjalci serije, v njej ne bo zaigral Chris North, ki je uprizoril Živino. Spomnimo, Živina je moški, ki ga je glavni lik v seriji, Carrie (Sarah Jessica Parker), ljubila vrsto let, se znjim pobotala in spet razšla in se na koncu poročila.

North je namreč preveč zaposlen z drugimi projekti, nastopa v seriji The Equalizer in snema dva filma, Brooklyn All American in Someday Sometime. Prav tako bomo v novih delih pogrešali lik Steva, Mirandinega soproga, ki ga je igral David Eigenberg.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice