Magazin > Film & Glasba & TV
8405 ogledov

Seks v mestu: To je bila najbolj ogabna scena, ki jo je posnela

seks v mestu
Igralka je zaupala, ob kateri sceni se ji je obračal želodec.

Kultna serija Seks v mestu, ki tudi petnajst let po koncu snemanj še vedno velja za eno izmed najbolj priljubljenih in gledanih televizijskih serij, je polna vročih prizorov, ki so občasno v zadrego spravili celo glavne igralke. Kristin Davis, ki je v seriji igrala najbolj konzervativno izmed štirih prijateljic, Charlotte, je razkrila, ob kateri seks sceni ji je bilo resnično najbolj neprijetno. 

Kristin je povedala, da je bila to scena, v kateri se ji je soigralec med rjuhami v obraz drl: "Ti pofu**** pras***, ti pofu**** kur**." Sceno so snemali leta 2000 in jo predvajali v epizodi z naslovom Ali smo kur**? "Res sem se počutila ogabno," je ob spominu na to televizijsko sceno priznala Davisova. 

Igralke so uspeh serije ponovile tudi z dvema filmskima različicama, tretja pa je padrla v vodo. Vzrok naj bi bil slabi odnosi med igralkami. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice