Magazin
3429 ogledov

Igralka Sarah Jessica Parker izrazila sožalje in dobila krut odgovor

Kim Cattrall FameFlynet
Zvezdnici ene najbolj popularnih serij Seks v mestu nista prijateljici.

"Moja mama me je vprašala, kdaj se bo ta hinavska Sarah končno začela brigati zase ... Vedno znova nas opominjaš, kako kruta si bila in si še zdaj. Naj ti še enkrat zelo jasno pojasnim – če ti nisem že. Nisi moja družina. Nisi moja prijateljica. Zato ti še zadnjič rečem, da nehaj izkoriščati našo tragedijo za to, da boš izpadla kot dobra oseba," je v objavi na Instagramu zapisala igralka Kim Cattrall, ki je blestela kot Samantha Jones v uspešni seriji Seks v mestu.

 | Avtor:

Ob izgubi brata ji je soigralka Sarah Jessica Parker poslala sožalje, njeno tragedijo pa je omenila tudi v eni od pogovornih oddaj. "Sarah, v tem tragičnem času ne potrebujem tvoje ljubezni ali podpore," ji je odgovorila Cattrallova. 

Sarah Jessica Parker in Kim Cattrall.  | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Kim Cattrall je že pred časom priznala, da s soigralkami Sarah Jessico Parker, Cynthio Nixon in Kristin Davis ni bila prijateljica, ampak so sodelovale samo zaradi serije in filmov. Glavna igralka Sarah Jessico Parker je označila kot ne najbolj prijazno dekle.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.