Magazin > Film & Glasba & TV
93 ogledov

Sarah Jessica Parker sovražila legendarno vlogo

Sarah Jessica Parker Flynet
Igralka Sarah Jessica Parker je bila zaradi vloge Carrie Bradshaw obupana, saj si je želela še drugih vlog. Ponudila je celo, da ne potrebuje plačila.

Sarah Jessica Parker je bila znana že pred serijo Seks v mestu, a vloga Carrie Bradshaw jo je ponesla med med zvezde svetovnega kova. Na začetku serije si je neizmerno želela, da bi za to vlogo dobili katero drugo igralko, saj si ni želela zapečatiti kariere samo s to vlogo, želela je igrati različne vloge. Režiserjem je celo nudila, da bi zastonj igrala v njihovih filmih, samo da bi dobila vlogo.

Seks v mestu | Avtor: Profimedias Profimedias
"Najprej smo posneli prvi del serije z različnimi igralkami. Sarah je na serijo popolnoma pozabila, a režiserju je bila najbolj všeč, zato se je odločil z njo. Vloge si ni želela. Ni si želela sprejeti vloge, ker bi to pomenilo, da ne bi imela časa za druge filme,“ je povedal režiser serije Seth Rudetsky in dodal: "Direktorju HBO-ja je celo rekla, da bo zanj posnela tri filme zastonj, samo da ji ni treba sodelovati pri Seksu v mestu. Poskusila je različne stvari.“

Seveda je, kot vemo, Sarah postala legendarna Carrie in se tako zapisala v vsa ženska srca po svetu in razkrivala tabuje. Na koncu je celo pomagala pri produkciji. Serijo so snemali med letoma 1998 in 2004, Sarah pa bo za vedno ostala znana prav po legendarni vlogi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.