Magazin > Film & Glasba & TV
1828 ogledov

Igralka Seksa v mestu se je zaradi serije odpovedala tako veliki stvari

seks v mestu
Čeprav so igralke in serija dosegli svetovno slavo, jim snemanja niso ostala v najlepšem spominu. Sarah Jessica Parker si je zaradi visokih pet uničila stopala, Kim Cattrall se je odločila, da ne želi imeti otrok, bilo pa je tudi ogromno krega.

Točno pred 22. leti so začeli s predvajanjem kultne serije Seks v mestu, v kateri so imele glavno vlogo štiri najboljše prijateljice, Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Samantha Jones (Kim Cattrall), Charlotte York (Kristin Davis) in Miranda Hobbes (Cynthia Nixon). Serijo in dva filma so posneli po istoimenskem romanu pisateljice Candace Bushnell, osvojila pa je sedem nagrad emmy, osem zlatih globusov in tri nagrade screen actors guilt award.

Čeprav so igralke s serijo doživele svetovno slavo, pa jim snemanja niso ostala v najlepšem spominu. Sarah Jessica Parker in Kim Cattrall naj bi se neprestano prepirali, razlog naj bi bilo obnašanje slednje, ki naj bi se na snemanjih vedla kot prava diva, a so ustvarjalci serije te govorice zanikali. Težavo pa so jim povzročale tudi visoke pete, v katerih so vedno snemale. Sarah Jessica je priznala, da so ji visoke pete poškodovale stopala in se pošalila, da ji je zaradi nošenja petk na stopalu zrasla nova kost. 

Cynthio Nixon je motilo, da so se v seriji pojavljale le suhice, pravi, da so dekleta v današnjih serijah bolj realne in manj umetne. Kim Cattrall pa je razkrila, da se je zaradi serije odpovedala družini: "Samo pomislila sem, da vsak dan delam po 19 ur. Moj ponedeljek se je začel ob 4.45 in se zaključil naslednji dan ob enih zjutraj. Ni bilo možnosti, da imam poleg vsega tega otroke."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice