Seks ali čokolada?

Foto: Žurnal24 Čokoladna podjetja želijo ostati izključno čokoladna. (Foto: Istockphoto)
Če bi imele ženske na izbiro seks ali čokolado, bi se večinoma odločile za slednjo razvado.
Oglej si celoten članek

Če jo želite spraviti v posteljo, ji najprej ponudite čokolado. © iStockphoto

 
Nova raziskava, ki so jo izvedli med odraslimi ženskami v Veliki Britaniji, je pokazala, da bi se ženske raje odločile za čokolado kot pa posteljne radosti. Neverjetnih 89 odstotkov jih je priznalo, da imajo po čokoladi prav telesno potrebo, ena od petih žensk pa je priznala, da ne mine dan, ko ne bi jedla čokolade. Več kot 40 odstotkov lepšega spola je še povedalo, da postanejo sitne, če ne dobijo sladke razvade, 37 odstotkov pa jih meni, da je to obvezna dnevna hrana. Na drugi strani pa bi moški vedno raje izbrali seks kot pa čokolado.

Čeprav oba spola na teden pojesta približno enako količino čokolade, kar je okoli šest majhnih ploščic, bodo ženske prej priznale, da so od nje odvisne. Le tretjina moških je povedala, da so "čokoholiki", medtem ko je to priznala več kot polovica žensk. Ženske se bodo tudi dvakrat prej zanesle na svojo sladko ploščico kot pa moški. Če se počuti depresivno ali osamljeno, bo petina žensk posegla po svoji najljubši čokoladki, medtem ko se bodo moški večinoma basali s čokolado, ko bodo lačni ali bodo potrebovali energijo.

Tretjina moških in žensk pa se strinja z eno stvarjo – zanje popolna sreča predstavlja gledanje najljubšega televizijskega programa s tablico čokolade v roki. Čokolada pa končno le pristane v postelji – več kot polovica Britancev jo rada grizlja med rjuhami. Prav tako pa več kot polovica moških in žensk raje hrepeni po mlečni čokoladi, kot pa po temni, beli ali takšni z drugimi okusi. Če ima toliko žensk raje čokolado kot seks, potem je jasno, da jih ta razvada tudi bolje zadovolji kot posteljne igrice.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.