Magazin
12 ogledov

Seks ali čokolada?

Čokoladna podjetja želijo ostati izključno čokoladna. (Foto: Istockphoto) Žurnal24 main
Če bi imele ženske na izbiro seks ali čokolado, bi se večinoma odločile za slednjo razvado.

Če jo želite spraviti v posteljo, ji najprej ponudite čokolado. © iStockphoto

 
Nova raziskava, ki so jo izvedli med odraslimi ženskami v Veliki Britaniji, je pokazala, da bi se ženske raje odločile za čokolado kot pa posteljne radosti. Neverjetnih 89 odstotkov jih je priznalo, da imajo po čokoladi prav telesno potrebo, ena od petih žensk pa je priznala, da ne mine dan, ko ne bi jedla čokolade. Več kot 40 odstotkov lepšega spola je še povedalo, da postanejo sitne, če ne dobijo sladke razvade, 37 odstotkov pa jih meni, da je to obvezna dnevna hrana. Na drugi strani pa bi moški vedno raje izbrali seks kot pa čokolado.

Čeprav oba spola na teden pojesta približno enako količino čokolade, kar je okoli šest majhnih ploščic, bodo ženske prej priznale, da so od nje odvisne. Le tretjina moških je povedala, da so "čokoholiki", medtem ko je to priznala več kot polovica žensk. Ženske se bodo tudi dvakrat prej zanesle na svojo sladko ploščico kot pa moški. Če se počuti depresivno ali osamljeno, bo petina žensk posegla po svoji najljubši čokoladki, medtem ko se bodo moški večinoma basali s čokolado, ko bodo lačni ali bodo potrebovali energijo.

Tretjina moških in žensk pa se strinja z eno stvarjo – zanje popolna sreča predstavlja gledanje najljubšega televizijskega programa s tablico čokolade v roki. Čokolada pa končno le pristane v postelji – več kot polovica Britancev jo rada grizlja med rjuhami. Prav tako pa več kot polovica moških in žensk raje hrepeni po mlečni čokoladi, kot pa po temni, beli ali takšni z drugimi okusi. Če ima toliko žensk raje čokolado kot seks, potem je jasno, da jih ta razvada tudi bolje zadovolji kot posteljne igrice.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.