Seks lutka v podobi Sheena

Foto: Žurnal24 Seks lutka v podobi Charlieja Sheena obljublja obilico zabave.
Seks lutka v podobi Charlieja Sheena gre za med. Vse kose so namreč razprodali v enem samem dnevu.
Oglej si celoten članek

Seks lutka v podobi Charlieja Sheena gre za med. Od prejšnjega četrtka, ko so jo dali na prodajne police, so razprodali že vse kose, tako veliko zanimanje za lateksnega igralca pa je presenetilo celo predsednika družbe, ki je lutko izdelalo, Nicka Orlandina.

Celotna zaloga je namreč iz skladišča pošla v manj kot 24 urah. "Seks lutko Crackhead Charlie smo razprodali v istem dnevu, ko smo jo dali v prodajo. Lahko bi jih prodali še veliko več, če bi jih le imeli na zalogi," je povedal Nick.

Podjetje je v lateksu upodobilo že številne estradnike, med njimi Jennifer Lopez, Beyoncé in Miley Cyrus, zdaj pa lahko zainteresirani svojo slo zadovoljijo tudi na "zmagovalnem" Charlieju.

Škatla lutke je opremljena s pomenljivim napisom, ki je čisto v njegovem slogu. "Za to, da se pozabavate z rock zvezdo z Marsa, ni nujno, da ste pohotne pornoboginje. Naj vam Charlie zamaje tla pod nogami," med drugim piše na embalaži, na kateri animiranemu Charlieju družbo delajo dekleta v bikinkah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.