Magazin
36 ogledov

Seks lutka v podobi Sheena

Seks lutka v podobi Charlieja Sheena obljublja obilico zabave. Žurnal24 main
Seks lutka v podobi Charlieja Sheena gre za med. Vse kose so namreč razprodali v enem samem dnevu.

Seks lutka v podobi Charlieja Sheena gre za med. Od prejšnjega četrtka, ko so jo dali na prodajne police, so razprodali že vse kose, tako veliko zanimanje za lateksnega igralca pa je presenetilo celo predsednika družbe, ki je lutko izdelalo, Nicka Orlandina.

Celotna zaloga je namreč iz skladišča pošla v manj kot 24 urah. "Seks lutko Crackhead Charlie smo razprodali v istem dnevu, ko smo jo dali v prodajo. Lahko bi jih prodali še veliko več, če bi jih le imeli na zalogi," je povedal Nick.

Podjetje je v lateksu upodobilo že številne estradnike, med njimi Jennifer Lopez, Beyoncé in Miley Cyrus, zdaj pa lahko zainteresirani svojo slo zadovoljijo tudi na "zmagovalnem" Charlieju.

Škatla lutke je opremljena s pomenljivim napisom, ki je čisto v njegovem slogu. "Za to, da se pozabavate z rock zvezdo z Marsa, ni nujno, da ste pohotne pornoboginje. Naj vam Charlie zamaje tla pod nogami," med drugim piše na embalaži, na kateri animiranemu Charlieju družbo delajo dekleta v bikinkah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.