Seks v mestu: To je bila najbolj ogabna scena, ki jo je posnela

Foto: Profimedia
Igralka je zaupala, ob kateri sceni se ji je obračal želodec.
Oglej si celoten članek

Kultna serija Seks v mestu, ki tudi petnajst let po koncu snemanj še vedno velja za eno izmed najbolj priljubljenih in gledanih televizijskih serij, je polna vročih prizorov, ki so občasno v zadrego spravili celo glavne igralke. Kristin Davis, ki je v seriji igrala najbolj konzervativno izmed štirih prijateljic, Charlotte, je razkrila, ob kateri seks sceni ji je bilo resnično najbolj neprijetno. 

Kristin je povedala, da je bila to scena, v kateri se ji je soigralec med rjuhami v obraz drl: "Ti pofu**** pras***, ti pofu**** kur**." Sceno so snemali leta 2000 in jo predvajali v epizodi z naslovom Ali smo kur**? "Res sem se počutila ogabno," je ob spominu na to televizijsko sceno priznala Davisova. 

Igralke so uspeh serije ponovile tudi z dvema filmskima različicama, tretja pa je padrla v vodo. Vzrok naj bi bil slabi odnosi med igralkami. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.