Seksi dekolte hčere slovenskega ministra

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Da zimski dnevi ne bodo premrzli, je s svojim izzivalnim dekoltejem tokrat poskrbela Eva, hči slovenskega ministra Karla Erjavca.
Oglej si celoten članek

Eva Erjavec, hči Karla Erjavca, s svojimi tako imenovanimi "selfieji" ne meša le glave moškega spola, temveč osvaja tudi družabno omrežje. Na svojem Facebooku je mična lepotička objavila fotografijo, na kateri je fotografirana v zapeljivi kratki rdeči majčki z globokim izrezom. Z zelo globokim, pravzaprav.

Gospodična Erjavec je vse bolj brhka in izzivalna, kar dokazujejo tudi številni komentarjiin kar 700 všečkov, ki so se vsuli le v nekaj dneh. Pod komentarji je tudi vprašanje, kaj na to poreče njen oče, Eva pa mu je v odgovor poslala fotografijo očeta z dvignjenim palcem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 10:59 3. Februar 2015.

    Saj se ti ni treba, če nimaš tako dobrih.

  • 08:36 3. Februar 2015.

    Kahl..zunanji minister..in ne vem kolk časa živel v tujini, pa včeraj poslušam njegovo angleščino..za katero moram rečt, da jo moj …

  • 07:57 3. Februar 2015.

    To NI hčerka karla Erjavca !!!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.