Magazin > VIP
311 ogledov

Seksi dekolte hčere slovenskega ministra

Eva Erjavec Facebook
Da zimski dnevi ne bodo premrzli, je s svojim izzivalnim dekoltejem tokrat poskrbela Eva, hči slovenskega ministra Karla Erjavca.

Eva Erjavec, hči Karla Erjavca, s svojimi tako imenovanimi "selfieji" ne meša le glave moškega spola, temveč osvaja tudi družabno omrežje. Na svojem Facebooku je mična lepotička objavila fotografijo, na kateri je fotografirana v zapeljivi kratki rdeči majčki z globokim izrezom. Z zelo globokim, pravzaprav.

Gospodična Erjavec je vse bolj brhka in izzivalna, kar dokazujejo tudi številni komentarjiin kar 700 všečkov, ki so se vsuli le v nekaj dneh. Pod komentarji je tudi vprašanje, kaj na to poreče njen oče, Eva pa mu je v odgovor poslala fotografijo očeta z dvignjenim palcem.

Komentarjev 8
  • Ferluci 10:59 03.februar 2015.

    Saj se ti ni treba, če nimaš tako dobrih.

  • bfilipe 08:36 03.februar 2015.

    Kahl..zunanji minister..in ne vem kolk časa živel v tujini, pa včeraj poslušam njegovo angleščino..za katero moram rečt, da jo moj sine v srednji šoli bolj obvlada..pa to ni res ..smejurina..KAHELJ spel se pa nehi sramotit državo, bednik..sicer pa zdaj bosta ...prikaži več spet z manekenom v lipo našo hodla Slovenijo reševat hehe!

  • Miha Eclectus 07:57 03.februar 2015.

    To NI hčerka karla Erjavca !!!!!!