Seksi perilo za deklice razburja

Foto: Jours Apres Lunes Seksi perilo za deklice Foto: Jours Apres Lunes Seksi perilo za deklice Foto: Jours Apres Lunes Seksi perilo za deklice Foto: Jours Apres Lunes Seksi perilo za deklice Foto: Jours Apres Lunes Seksi perilo za deklice Foto: Jours Apres Lunes Seksi perilo za deklice Foto: Jours Apres Lunes Seksi perilo za deklice
Francozi so spet šokirali. Najprej so javnost razburkali z objavo provokativne fotografije desetletne manekenke v francoskem Vogueu, zdaj razburjajo z blagovno znamko seksi spodnjega perila za deklice.
Oglej si celoten članek

Jours Apres Lunes je blagovna znamka spodnjega perila, ki si modne trende spodnjega perila za otroke izposoja pri odraslih, piše ameriški spletni portal Fashionista. Perilo, ki bi ga prav lahko uvrstili v kolekcijo spodnjega perila za odrasle, je namenjeno deklicam, starim med štiri in 12 let.

Modne fotografije

Kamen spotike so vnovič fotografije, ki so jih posneli za omenjeno kolekcijo spodnjega perila in krasijo njihovo spletno stran. Deklice so naličili tako, da so videti veliko starejše. Fotografije si oglejte v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • mph
    10:47 7. April 2013.

    Khm, vzburjajo lahko verjetno samo pedofile. Na sliki še vedno vidim samo otroke v neokusnih in neprimernih oblačilih. Bi pa …

  • 15:10 19. Avgust 2011.

    če so to navadne gate.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.