Magazin > Lepota & telo
108 ogledov

Seksi perilo za deklice razburja

Seksi perilo za deklice
1/7
Jours Apres Lunes
Francozi so spet šokirali. Najprej so javnost razburkali z objavo provokativne fotografije desetletne manekenke v francoskem Vogueu, zdaj razburjajo z blagovno znamko seksi spodnjega perila za deklice.

Jours Apres Lunes je blagovna znamka spodnjega perila, ki si modne trende spodnjega perila za otroke izposoja pri odraslih, piše ameriški spletni portal Fashionista. Perilo, ki bi ga prav lahko uvrstili v kolekcijo spodnjega perila za odrasle, je namenjeno deklicam, starim med štiri in 12 let.

Modne fotografije

Kamen spotike so vnovič fotografije, ki so jih posneli za omenjeno kolekcijo spodnjega perila in krasijo njihovo spletno stran. Deklice so naličili tako, da so videti veliko starejše. Fotografije si oglejte v galeriji.

Komentarjev 2
  • mph 10:47 07.april 2013.

    Khm, vzburjajo lahko verjetno samo pedofile. Na sliki še vedno vidim samo otroke v neokusnih in neprimernih oblačilih. Bi pa strpal na hladno avtorje za dolgo zaradi zlorabe otrok, ker je vse skupaj obupno neokusno. Kot so ogabna "lepotna" tekomovanja ...prikaži več in še marsikaj drugega. Škoda, da za psihiatrične probleme staršev in drugih plačujejo otroci.

  • Skippy 15:10 19.avgust 2011.

    če so to navadne gate.