Magazin > Lepota & telo
20 ogledov

Abercrombie & Fitch podkupuje zvezdnika

Michael Sorrentino Reuters
Razvpitemu zvezdniku resničnostnega šova Jersey Shore, Michaelu Sorrentinu, bolj poznanemu pod imenom "The Situation", so pri blagovni znamki Abercrombie & Fitch ponudili visoko plačilo.

Da ne bo pomote. "The Situation" ne bo model za omenjeno blagovno znamko, plačali bi mu, da njihovih oblek ne bi nosil. Sorrentino, sicer eden bolj priljubljenih likov v oddaji, je znan po razkazovanju svojega telesa, saj ves čas ponosno kaže svoje trebušne mišice, pa tudi v samih boksaricah ni prav nič sramežljiv.

Ugled na prvem mestu

Predstavniki blagovne znamke Abercrombie & Fitch so povedali, da je ugled blagovne znamke na prvem mestu in da ne želijo, da bi ljudje Abercrombie & Fitch povezovali z razvpitim zvezdnikom. V poročilu za javnost so zapisali, da se zavedajo, da je resničnostni šov namenjen zabavi, vendar pa je vedenje zvezdnikov resničnostnega šova v nasprotju s cilji njihove blagovne znamke. Po poročanju CBS News se Sorrentino na ponudbo še ni odzval.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.