Selena Gomez z govorom ganila celo dvorano

Foto: Profimedia Selena Gomez Foto: Profimedia Selena Gomez Foto: Profimedia Selena Gomez Foto: Profimedia Selena Gomez Foto: Profimedia Selena Gomez Foto: Profimedia Selena Gomez Foto: Profimedia Selena Gomez Foto: Profimedia Selena Gomez Foto: Profimedia Selena Gomez
Pevka je na ameriških glasbenih nagradah svoje oboževalce in ostale zvezdnike v dvorani z govorom ganila do solz.
Oglej si celoten članek

V govoru ob prejeti nagradi za najboljšo žensko pop izvajalko je Selena Gomez spregovorila o težavah, zaradi katerih se je za nekaj časa umaknila iz javnosti.

"Mislim, da lahko rečem, da velika vas velika večina ve, kaj se dogaja v mojem življenju, pa če to hočem ali ne. Morala sem nehati, se umakniti, saj sem bila popolnoma strta. Zdelo se je, da je vse v redu, nisem vas želela razočarati, a ker nisem bila zvesta sebi, sem samo sebe pustila na cedilu. Nočem videti vaših teles na Instagramu, želim videti, kaj je v srcu. Ne iščem potrditve, niti je ne potrebujem. Iz dna srca lahko rečem, da sem hvaležna za priložnost, da lahko to, kar rada delam, delim z vami. Hvala moji dragi oboževalci, ne vem s čim sem si vas zaslužila," je povedala Selena in tem ganila tudi pevki Lady Gaga in Ariano Grande.

Umetnik leta
Ariana Grande

Novi umetnik leta
Zayn

Sodelovanje leta
Fifth Harmony in Ty Dolla Sign – Work From Home

Turneja leta
Beyonce

Video leta
Justin Bieber – Sorry

Najboljši moški pop izvajalec
Justin Bieber

Najboljša ženska pop izvajalka
Selena Gomez

Najboljši album
Justin Bieber Purpose

Najboljša pop pesem
Justin Bieber – Love Yourself

Najboljši moški r&b izvajalec
Drake

Najboljša ženska r&b izvajalka
Rihanna

Najboljši latinski izvajalec
Enrique Iglesias

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.