Senidah o prometni nesreči s smrtnim izidom: Vsi so zaspali, a jaz sem gledala

Foto: Msoseska
Foto: Msoseska
"Glasbeni fenomen, ki je slovensko glasbo postavil na zemljevid regije, na zemljevid Balkana, v podobnem obsegu kot je to v 80. naredil punk," uvodoma napove voditeljica oddaje Rdeče in Črno z Vesno Milek in nadaljuje, "že s skupino Muff in potem s solo albumom Bez tebe in komadom Slađana se je zgodil neverjeten preskok in postavil popolnoma nove standarde v regiji."
Oglej si celoten članek

V tokratni oddaji Vesna Milek gosti pevko Senidah in glasbenega producenta Cazzafuro, ki skupaj glasbeno sodelujeta že več kot 10 let. Svoje glasbe nočeta predalčkati v določene žanre, zelo blizu pa jima je prepletanje različnih glasbenih vzorcev. Občutenja so tista, ki ju pri kreiranju vedno vodita. 
 
"Vsi so zaspali, a jaz sem gledala," je verz, ki se pojavi v pesmi Nisi bio tu, ki kepi od čustev. Pesem se namreč nanaša na prometno nesrečo, ki jo je pevka z družino doživela pri štirih letih. Ta je v njej pustila močan pečat, saj je v njej umrl njen oče, njena dve leti starejša sestra pa je bila nekaj časa v komi. Te besede je Senidah po nesreči dejansko izrekla ...

Skozi mnogo težkih obdobij ji je stal ob strani tudi producent Cazzafura, o katerem pravi: "Meni je bil Cazzafura moj angel varuh, rešil me je takrat. In z muzko in z besedami." Oba se strinjata, da je prav glasba tista, ki ji pomaga kanalizirati bolečino in težke trenutke v življenju. 
 
Oddaja Rdeče in Črno z Vesno Milek, kjer Senidah in Cazzafura zaupata Vesni še marsikaj, kar javnost doslej ni vedela, je na voljo na msoseska.tv. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.