Senidah zaupala, ali ju s prijateljico veže nekaj več

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Naša mega uspešna pevka Senidah nam je zaupala, kaj se dogaja z njenim ljubezenskim življenjem.
Oglej si celoten članek

Glasba pevke Senidah je že zdavnaj presegla meje naše dežele, s pomočjo nekdanjega partnerja in producenta Cazzafure je Senidah zelo uspešna tudi na Balkanu in drugod po Evropi. S Cazzafuro sta tudi po koncu zveze ohranila prijateljski odnos in pevka pravi, da bi brez njega še isti trenutek prenehala ustvarjati glasbo. "Z njim sem začela in z njim bom končala," pravi pevka, ki je te dni več kot v rodni Ljubljani, po nastopih v tujini. Pove, da se v Beogradu zadržuje tedensko, pred kratkim pa je nastopala tudi v Nemčiji in dodaja, da jo na vse večje koncerte pride podpreti tudi njen šef, producent in prijatelj Anže Kacafura.

Veliko bolj zadržana pa je o svojem ljubezenskem življenju. Ker je skoraj nikjer ne vidijo brez najboljše prijateljice, se je začelo sušljati, da naj bi se med dekleti spletla tudi romantična vez, a Senidah govorice odločno zanika. "A to se govori ? Res je, da se veliko druživa, vedno je ob meni, tudi na potovanjih. Lahko povem, da imam ogromno prijateljev in prijateljic, v ljubezni pa sem srečno samska," nam je na ljubljanskem tednu mode LJFW, kjer je blestela v neonski opravi, sočne govorice komentirala pevka. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • Aro
    09:58 15. April 2019.

    Senida je uspešna tudi mednarodno...na balkanu :) ha ha ha tam imajo Senid in podobnih pjevačic, da se vun selijo, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.