Magazin > VIP
8078 ogledov

Senidah zaupala, ali ju s prijateljico veže nekaj več

fashion week Anže Petkovšek
Naša mega uspešna pevka Senidah nam je zaupala, kaj se dogaja z njenim ljubezenskim življenjem.

Glasba pevke Senidah je že zdavnaj presegla meje naše dežele, s pomočjo nekdanjega partnerja in producenta Cazzafure je Senidah zelo uspešna tudi na Balkanu in drugod po Evropi. S Cazzafuro sta tudi po koncu zveze ohranila prijateljski odnos in pevka pravi, da bi brez njega še isti trenutek prenehala ustvarjati glasbo. "Z njim sem začela in z njim bom končala," pravi pevka, ki je te dni več kot v rodni Ljubljani, po nastopih v tujini. Pove, da se v Beogradu zadržuje tedensko, pred kratkim pa je nastopala tudi v Nemčiji in dodaja, da jo na vse večje koncerte pride podpreti tudi njen šef, producent in prijatelj Anže Kacafura.

Veliko bolj zadržana pa je o svojem ljubezenskem življenju. Ker je skoraj nikjer ne vidijo brez najboljše prijateljice, se je začelo sušljati, da naj bi se med dekleti spletla tudi romantična vez, a Senidah govorice odločno zanika. "A to se govori ? Res je, da se veliko druživa, vedno je ob meni, tudi na potovanjih. Lahko povem, da imam ogromno prijateljev in prijateljic, v ljubezni pa sem srečno samska," nam je na ljubljanskem tednu mode LJFW, kjer je blestela v neonski opravi, sočne govorice komentirala pevka. 

Komentarjev 1
  • Aro 09:58 15.april 2019.

    Senida je uspešna tudi mednarodno...na balkanu :) ha ha ha tam imajo Senid in podobnih pjevačic, da se vun selijo, dnevno. Dejte že nehat s temi čudnimi novicami