Senzacija: Hollywood ima nov parček!

Foto: Profimedia olivia wilde, jason sudekis Foto: Profimedia olivia wilde, jason sudekis Foto: Profimedia olivia wilde, jason sudekis
Je bil on razlog za konec zveze?
Oglej si celoten članek

Novembra je odjeknila novica, da sta se igralca Olivia Wilde in Jason Sudeikis razšla (na fotografiji zgoraj). Par ima dva otroka in je bil zaročen več kot sedem let. 

Kot je takrat povedal vir, sta se v prijateljskih odnosih razšla že v začetku leta 2020. Da se odlično razumeta, pričajo tudi fotografije, ki so bile posnete pred nekaj dnevi. Igralca so paparaci med objemom ujeli na ulici (fotografije v galeriji).

Olivia pa ni več samska, ampak je, kot kaže, osvojila srce deset let mlajšega angleškega pevca in igralca Harry Stylesa, znanega iz skupine One Direction. Lepotica je 26-letnika pospremila na poroko njegovega agenta.

Parček se je verjetno zaljubil med snemanjem njenega filma “Don’t Worry Darling“. Olivia je reviji Vogue že pred časom povedala, da je Harry nanjo naredil vtis v filmu Dunkirk in da je od veselja zaplesala, ko je sprejel vlogo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.