Magazin > VIP
2132 ogledov

Senzacija: Hollywood ima nov parček!

olivia wilde, jason sudekis
1/3
Profimedia
Je bil on razlog za konec zveze?

Novembra je odjeknila novica, da sta se igralca Olivia Wilde in Jason Sudeikis razšla (na fotografiji zgoraj). Par ima dva otroka in je bil zaročen več kot sedem let. 

Kot je takrat povedal vir, sta se v prijateljskih odnosih razšla že v začetku leta 2020. Da se odlično razumeta, pričajo tudi fotografije, ki so bile posnete pred nekaj dnevi. Igralca so paparaci med objemom ujeli na ulici (fotografije v galeriji).

Olivia pa ni več samska, ampak je, kot kaže, osvojila srce deset let mlajšega angleškega pevca in igralca Harry Stylesa, znanega iz skupine One Direction. Lepotica je 26-letnika pospremila na poroko njegovega agenta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Directioner (@outsidedirectioner)

Parček se je verjetno zaljubil med snemanjem njenega filma “Don’t Worry Darling“. Olivia je reviji Vogue že pred časom povedala, da je Harry nanjo naredil vtis v filmu Dunkirk in da je od veselja zaplesala, ko je sprejel vlogo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.