Serena Williams se je razveselila drugega otroka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Teniška legenda je povila drugega otroka.
Oglej si celoten članek

Serena Williams in Alexis Ohanian sta sporočila, da je na svet privekal njun drugi otrok. Teniška legenda je ob prvem videu nove članice družine zapisala: "Dobrodošel, moj prelepi angel." Par, ki ima še hčer Olympio (5), je že razkril, kakšno zveneče ime nosi njuna druga hči - ime ji je Adira River Ohanian.

Da 41-letnica pričakuje drugega otroka, je svetu sporočila na dogodku Met Gala 2023, na katerem je fotografom ponosno pokazala svoj nosečniški trebušček.

Serena je lani spregovorila o svoji grozljivi porodni izkušnji. "V sobi so bili moji in moževi starši. Poskušali so se z mano pogovarjati, jaz pa sem ves čas razmišljala: 'Umiram, umiram. Moj bog.' Mislila sem, da bom izgubila zavest," je povedala. Kaj se je zgodilo, lahko preberete TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.